Nem hitt a férfi a szemének, mit vitt a mellette ülő utas az éjszakai repülőjáratra - Videó

Amikor már azt hinnéd, hogy mindent láttál, ami a szemtelenséget illeti, akkor jön ez a nő egy éjszakai repülőjáratról, és új fejezetet nyit a témában.

Amikor Sam Psihoyos január elején Miamiból Seattle-be utazott, eleinte azt hitte, hogy ez egy átlagos éjszakai út lesz. Aztán egy üléskeveredés miatt áthelyezték - akkor még nem sejtette, hogy ennek lesz jelentőssége, ami a nyugalmat illeti. Mindössze két ülőhellyel mellette ült ugyanis egy nő, aki egy meglehetősen szokatlan töltőkábelt vitt magával. Ezzel töltötte a készülékét a repülőút alatt, és nem elég, hogy a vezetél LED-es volt, megállás nélkül különböző színekben villogott is.

Mivel a járaton éjszakára sötét is lett, a töltő még feltűnőbb volt. És sokak számára így zavaróbb is...

This woman’s charger in my row during a 6+ hour red eye flight
byu/tsitsifly22 inmildlyinfuriating

"Egy hatórás repülőút során a kábel több mint négy órán át villogott fényesen, miközben a nő képernyőjének fényereje maximálisra volt állítva" - emlékezett vissza a Psihoyos nevű férfi a történtekre. De a többi utasra is hasonló hatással volt a kábel. "Körbenéztem, és öt másik utassal is szemkontaktust létesítettem, akiknek hozzám hasonlóan a "WTF" kifejezés volt az arcán" - folytatta a Newsweeknek.

A nővel a stewardessek is egyeztettek, de hajthatatlan maradt, a töltőt bedugva hagyta. A férfi így videóra vette őt és feltöltötte a Redditre. Hatalmas siker lett.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra