Bréking! Az Instán dobta ki a sztárfocistát a gyermekei anyja - Fotók

Úgy tűnik, végleg betelt a pohár. De vajon mi történhetett, ha korábban azt is megbocsájtották neki, hogy teherbe ejtett egy nőt?

Kidobta a férjét Annie Kilner. A 31 éves anyuka egy Insta-Storyban tette nyilvánossá a világ számára, hogy végleg külön válnak az útjai a Manchester City sztárjától. "Sajnos sok év házasság és három csodálatos közös gyermek után úgy döntöttem, hogy egy időre elválok Kyle-tól. Nem kívánom tovább kommentálni ezt a helyzetet. Egyelőre arra kérem önöket, hogy tartsák tiszteletben az én és a három kisgyermekünk magánéletét ebben a nehéz időszakban" - olvasható a bejegyzésben.

A pár szülővárosukban, Sheffieldben ismerkedett meg, amikor a lány 16, a focista pedig 18 éves volt, és a Sheffield Unitedben játszott. Tizenkét évnyi együttlét után 2021 novemberében házasodtak össze, három közös gyermekük született: Roman, Riaan és Reign. A kapcsolatukat azonban többször is botrányok övezték. 2019-ben egy realitísztár állította, hogy a Bentleyeben hancúrozott a futballsztárral, a Lauryn Goodman nevű influenszer pedig közel 4 éve gyermeket is szült neki.

Sőt, a Daily Mail információi szerint állítülag a nő második gyermekének is ő az apja. A kislány tavaly augusztusban született.

A legnagyobb botrány azonban 2020-ban jött: a 81-szeres angol válogatott játékos a koronavírus-járvány miatt akkoriban Angliában érvényben lévő szigorú kijárási tilalom ellenére szexpartit tartott egy haverjával és két prostituálttal.

Annie látszólag most komolyan gondolja a szakítást: eltávolította az Instagram-oldaláról az összes Walkerről és Walkerrel készült fotót. 

Fotó: Profimedia/RedDot

24 óra