"Viszlát, r.banc" - 15 éve fájt a nő lába, levágatta - Videó

Több mint 15 évig szenvedett szörnyű fájdalmaktól, aztán radikális döntést hozott.

A szülei tejtermeléssel foglalkoznak, a lány negyedik osztályban kezdett el sántítani, két évvel később pedig egyre erősödtek a fájdalmai. Az orvos diagnózisa sokkoló volt: daganat. De szerencsére jóindulató. A daganat azonban olyan makacs volt, hogy még  a Sierra Diller nevű lány csontjait is elmozdította. "Annyira fájt" - mondta a People magazinnak, majd azt is elárulta, 2008-ban először feküdt kés alá, a műtét azonban nem hozta meg a kívánt hatást - épp ellenkezőleg, Onnantól kezdve csak mankóval tudott közlekedni.

@hopalong.sierra And just like that. It's gone!!! Amputee Day 1! Handling recover like a champ! #fypシ #fyp #foot #footbreakup #pain #endchronicpain #amputee #amputation #preamputation ♬ Cut It (feat. Young Dolph) [Challenge Version] - O.T. Genasis

A főiskola után barátnőjével, Allival Floridába költözött, hogy ott folytassa a tanulmányait, de az élete ott sem változott sokat. Orvosok, kezelések és műtétek jellemezték. Végül úgy döntött, talán jobb, ha megszabadul a lábától. "A legtöbb ember csak úgy nézett rám, hogy 'Tényleg le akarod vágatni a lábad?"" - így a nő az interjúban. A közösségi oldalán videókat is mutatott a beavatkozásról. A lábára pedig az üzeneteit is felírta: "Köszönöm, hogy tönkretetted az életemet" és "Viszlát, ribanc". 

A felvételélt milliók látták.

@hopalong.sierra What's in Sierra's Foot? #hemangioma #fyp #amputee #electiveamputation ♬ original sound - Hopalong Sierra

Az amputációra december 8-án került sor. "Most tanulok együtt élni az új fájdalommal, ami egy ilyen műtéttel jár. De őszintén szólva, ez egy vicc ahhoz képest, milyen volt, mielőtt levágattam" - mondja Diller. Tudja, hogy a mostani fájdalom el fog múlni - "és tudom, hogy az életem most sokkal jobb lesz, mint valaha". Sierra Diller januárban kap majd protéziseket és az az álma, hogy megtanul síelni.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra