35 milliót költött a testére: Michael Jacksonnak csúfolják a fiatal modellt - Fotók

Akármit is teszel, akármennyi energiát, pénzt fektetsz a törekvéseidbe, minig akadnak majd kritikusaid. Ennek a 23 éves nyuszilánynak a története az élő példa erre.

A Dubajban élő Ana Espinola elmondása szerint már mintegy 100 ezer dollárt körülbelül 35 millió forintot) költött élete során szépészeti műtétekre. Gazdasági szempontból egyértelműen ki lehet jelenteni: megérte. A 23 éves lánynak ugyanis az Instagramon máris 2 millió követője van, aminek köszönhetően élete végéig nyugalomban és bőségben élhet, ha ügyesen gazdálkodik ezzel a tőkével. Ma már azonban valószínűleg nem végeztetné el ugyanazokat a beavatkozásokat. 

Három orrműtétje volt, és sokan Michael Jacksonnak csúfolják!

A Hooked on the Look című műsorban őszntén vallott a megpróbáltatásairól. "Sokan mondják nekem, hogy úgy nézek ki, mint Michael Jackson" - kezdte az aktmodell, majd: "Nem igazán sértődöm meg, mert szeretem Michael Jacksont." Ugyanakkor nem titkolta, vannak beszólsáok, amelyek hatnak rá. "Azok a fajta megjegyzések, amiket a neten kapok, és amelyek igazán bosszantanak, hogy túl sok műanyag van a testemben. Az egyetlen műanyag a testemben, az a mellem" - erősítette meg Ana.

FOTÓK: így néz ki Anna, a 35 milliós befektetés után
  • 35 millió plasztika nő modell
  • 35 millió plasztika nő modell
  • 35 millió plasztika nő modell

Címlapfotó: Instagram/ana_espinola_b

24 óra