Belépőt árul az esküvőjére a pár: íme a lehetőségek és reakciók

Ha a hosszú utazás miatt valaki a helyszínen szeretne éjszakázni, és előző nap vacsorázni, akkor 200 amerikai dollárt, azaz 69 ezer forintot kell fizetnie.

Ezen kívül a leendő menyasszony és vőlegény létrehozott egy oldalt, amelyre egy összegben lehet befizetni az esküvői ajándékokra szánt összeget.  egy összeget lehet befizetni esküvői ajándékként. Akkor is, ha a vendég úgy önt, nem vesz részt az esküvőn. "Azt írja, hogy az ajándékok nem szükségesek, de szívesen látjuk őket" - folytatta a bennfentes, majd hozzátette: "De ki fizetne ajándékért, ha már az esküvőn való részvételért is fizetnie kell?"

És ami a legmegdöbbentőbb: a barát szerint a család dúsgazdag: "Mindig is tudtam, hogy fukarok".

Fotó: 123rf.com

Ezért is hozta lárte a bejegyzését a közösségi oldalon, érdekelte volna: "Nem olcsó és ízléstelen ez?". A posztja természetesen heves vitát váltott ki. Sokan egyetértettek vele, és "őrültségnek" tartják a menyasszony és a vőlegény viselkedését. Egyikük azt írta, ő biztosan nem menne el az eseményre, sőt, a kapcsolatot se venné fel többet velük. De van, aki a párral ért egyet. "Ahonnan én jövök, ott szokás pénzt adni ajándékba. A díj úgymond az ajándék" - írta.

Néhány nap múlva a bejegyzést létrehozó friss hírt közölt: ő a harmadik pont mellett döntött.

Címlapfotó: 123rf.com

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra