Gyászol a világ: repülővel és két lányával zuhant a halálba a Cobra-11 sztárja - Videó

51 éves korában egy tragikus balesetben hunyt el Christian Oliver, a Cobra-11 sztárja. Balesetét kamera rögzítette, a lányai is a fedélzeten voltak.

A Bild.de híre szerint a színész csütörtökön egy kisrepülővel zuhant le a karibi Bequia szigeténél. A gépen ott volt két lánya, a 10 éves Madita és a 12 éves Annik is, akik szintén életüket vesztették a balesetben. Alig négy napja megható sorokkal búcsúzott az óévtól a közösségi oldalán, a családjával közös képet posztolt a paradicsomból.

"Üdvözlet valahonnan a paradicsomból! A közösségre és a szeretetre... 2024 ő jövünk!" - írta.

Christian Oliver a Cobra 11-hez című akciósorozat hetedik és nyolcadik évadában alakította Jan Richter nyomozó szerepét 2002 és 2004 között. A színész Hollywoodban is letette a névjegyét, játszott többek között George Clooney, Tom Cruise  és Cate Blanchett oldalán is. 

A hatóságok szerint Christian Oliver és lányai csütörtökön Bequia szigetéről St Lucia szigetére tartottak. Hogy miért zuhant le a repülőgépük, azt jelenleg is vizsgálják.

Forrás

Dél körül szemtanúk látták, hogy a Bellanca típusú repülőgép a tengerbe zuhant. A balesetet egy kamera is rögzítette. A gép tulajdonosa, Robert Sachs vezette a repülőt, ő is az áldozatok közt van. Sajtóhírek szerint a felszállás után már jelezte, hogy valami gond van a géppel és vissza akar fordulni. A kapcsolat ezt követően megszakadt.

Egy szemtanú szerint úgy tűnt, mintha a motor állt volna le. Aztán feltámadt a szél és a repülő a vízbe csapódott.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Forrás: Bild.de

24 óra