Az állatmenhely arra kéri az új gazdit, vegyenek ketrecet a huskynak: az ok letaglózza a világot - Videó

"A menhelyen azt mondták, hogy a huskynk szereti a ketreceket, ezért szereztünk neki egyet" - írta a nő a TikTok-videójához, amelyben a kutya egy ketrecben szundikálva látható.

Amikor kiderült, miért szereti Miló a ketrecben alvást, sokan meghatódnak az okától. "Eleinte nem jöttünk rá, hogy ez azért van, mert csak a magányos éjszakákat ismeri. A ketrece egy biztonságos hely volt" - folytatta Jana. És való igaz: Milónak láthatóan szüksége volt a körülötte lévő kis, zárt térre ahhoz, hogy jól érezze magát. Igaz, a ketrece ajtaja az új otthonában mindig nyitva van. A videója százezreket érint meg.

@milothehuskyrescue This boy is so loved ♥️ #husky #rescue #goodestboy #dogsoftiktok #rescues #huskyrescue #dog #lovestory #love #pet #happy #huskiesoftiktok #doglover #doggo #foryourpage #fyp ♬ A Gentle Sunlight - James Quinn


A kommentelők sok hasonló történetről számoltak be. "Négy hónapja van egy keverék kutyám. Már elhagyta a nappali ketrecet, de éjszaka még mindig a ketrecében akar aludni. Ez az ő biztonságos helye, ahol nyugodtan aludhat" - írta az egyikük, míg egy másik: "Hat hónapba telt, mióta megmentettem a huskymat, mire megtanulta, hogy az egész ház egy biztonságos hely...".

Milónak talán lesz egész ideje megszolni, hogy bárhol aludhat ezentúl.

Címlapfotó: TikTok/milothehuskyrescue

24 óra