Nem hitte el az apa a fiának, mit talált a medencében: aztán megmutatta - Videó

Európában az árvizek pusztítottak a múlt héten, Japánban épp a földrengés és a szökőár, Ausztráliában pedig karácsony előtt tombolt a Jasper nevű trópusi vihar.

Amikor az apa és a fiai kimentek a Queenslandben található kertjükbe, hogy felmérjék a károkat, a két fiú megragadta az alkalmat, hogy megmártózzon a medencében. Nem sokkal később az egyikük kétségbeesetten kiabált az apjának. Hogy mit látott a medencében, azt a férfi sem hitte el neki, egészen addig, míg saját maga meg nem győződött róla. A medence alján tényleg egy krokodil pihent. A víz alatti felvételen eleinte azonban úgy tűnik, csak egy játék, de az apró állat hirtelen olyan gyorsan kezd el úszni, hogy kétség nem fér az eredetiségéhez.

A felvételen aztán ott vannak az egyértelmű jelek, hogy kerülhetett a medencébe az állat. A vihar ugyanis a kerítést ledöntötte a telek körül. A medencéhez vezető út így napokig védtelen volt. Egy újabb posztban már azt is láthatjuk, a fiúk végül elkapták az apró krokodilt, s kiderütl az is, egy tóban engedték szabadon.

Címlapfotó: Instagram/tyrone_g_e_e

24 óra