A Harry Potter gonosz Draco-ját fel se ismernéd ma, 36 évesen - Fotók

Bár már korábban is voltak szerepei és Hollywood is felfigyelt rá, világhírnevet a 22 éve bemutatott Harry Potter filmek hoztak a számára.

Egy négygyermekes család legkisebb gyermekeként született Londonban, az viszont haram kiderült, a színpadon érzi magát a legjobban. 7 évesen templomi kórusban énekelt, aztán egy nemzetközi reklámszerződés miatt New Yorkba is eljutott, majd alig 10 évesen megkapta a Csenő manók egyik főszerepét. 12 évesen pedig máris Jodie Foster oldalán játszhatott az Anna és a király című filmben. Aztán természetesen ő is elment a meghallgatásra, ahol a Harry Potter filmek főszereplőit keresték. Ron Weasley szerepére jelentkezett, a producerek azonban úgy érezték, ő lesz a legmegfelelőbb a gonosz Draco Malfoy alakítására. Tom Felton élete örökre megváltozott.

via GIPHY

A színész szerepelt mind a nyolc Harry Potter alkotásban, sőt, mellette is elvállalt egy-egy filmes szerepet. És azóta is rendszeresen látható filmekben. Tom Felton alig 11 évesen halászként is dolgozott, és máig kedvenc hobbija a horgászat. Emellett imádja a kosárlabdát, a labdarúgást és a krikettet is. A színész ősszel már a 36-ot töltötte, hosszú évekkel ezelőtt megvált a szőke frizurájától, sőt, nem csak a haja lett sötétebb, méretes borostát, vagy szakállat is visel - mikor milyen kedve van. Korábban Jade Olivia Gordon párja volt 2008 és 2016 között, gyerekei egyelőre nincsenek. Viszont egy ideje énekesként is építi a karrierjét.

De egy dolog biztos: senki nem ismeri fel őt az új külsejével!

FOTÓK: így néz ki ma a leggonoszabb Harry Potter szereplő
  • Tom Felton Draco Malfoy Harry Potter
  • Tom Felton Draco Malfoy Harry Potter
  • Tom Felton Draco Malfoy Harry Potter

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra