Eladó a Reszkessetek betörők kultikus háza - Így néz ki belülről ma - Videó

A McCallisterék hatalmas Chicago-i otthona szakemberek szerint 834 millió forintot ér ma. A második részből megismet kisebb épület jóval többet.

Az első két részen már idén is túl vagyunk, ma jön majd a harmadik, ám befutott most egy hír, amiről a Reszkessetekt betörők összes rajongójának illik tudni. Csak úgy, mint azt, hogy McCallisterék otthona az Illinois állambeli Winnetka városában, a Lincoln Avenue 671. szám alatt található. A Goggle térképen azonban hiába keresed, évek óta kitakarták, sőt, újabban már abba az utcába "sem enged be", a Google Street View. 

Fotó: Profimedia/RedDot

A film második részében Kevin New Yorkba keveredik, ahol ismét a betörőkbe botlik. És természetesen ismét leszémolt velük. A helyszín ismét egy ház, a "West 95th Street" 51. szám alatt lévő ingatlan, ami a DailyMail híre szerint most szintén az eladó házak listáján bukkant fel. Hihetetlen, de a 2,4 millió dollárra tartott chicago-i házzal szemben ezt a jóval kisebbet 6,7 millió amerikai dollárért, azaz 2,3 milliárd forintért kínálják.

Videó készült róla: kiderült, hogy néz ki a "Kevin-ház" valójában!

Lapozz a folytatásért!

24 óra