Hangüzenetet kapott a kollégáitól a nő: amikor elindította, megállt az ereiben a vér - Videó

"Nem szeretem a hangpostáját" - hallható egy újabb üzeneten egy másik kolllégától, majd egy reakció is érkezett: "Én sem".

Úgy tűnik, mintha senki nem is vette volna észre, hogy még mindig az éretben van a lány, azaz ő is megkap mindent, még azt is, amit róla beszélnek. "Ó, Istenem, ez annyira kellemetlen volt" - hallhat óa vonal túlsó végéről, majd: "De meglepett, jó benyomást tett az interjún" - folytatja valaki.

Allysa szíve összeszorult, amikor meghallotta kollégái véleményét róla. Aztán véget értek az üzenetek... A lány pedig megosztotta az egészet...

@yeehawslah The phone didn’t hang up 😬 The way my heart sank and voicemail changed immediately. #ick #horriblecoworkers #voicemail ♬ original sound - Allysa

A bejegyzését máris milliók látták. Míg a felhasználók többsége Allysa mellé állt, és kritizálta kolléganője viselkedését, néhányan tudni szerették volna, mi van a lány hangpostáján, amit a kollégák cikinek találtak. "Hadd halljuk a hangpostaüzenetedet, hogy aztán eldönthessük, kit támogatunk itt" - írta egyikük.

Címlapfotó: TikTok/yeehawslah

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

24 óra