Egy dolgot ígért a férj a nőnek az esküvőjükön: egyedül ő pusztult hangosan azon, hogy mit - Videó

A nő megható és szívmelengető gondolataira a férfinek csak egyetlen válasza volt. "Ígérem, hogy minden adandó alkalommal megpaskolom azt a segget. Booyah!"

A násznép még tesz egy kísérletet, hogy többet is kiszedjen a férfiból. "Gyerünk, Cody" - hallható a háttérből, majd az anyakkönyvezető is nekifut egyszer. "Ez minden?" - kérdezi a férfi, a vőlegény azonban csak kínosan kuncog, majd megerpsíti, hogy: igen. Egy rövid, kínos szünet után pedig hozzáteszi: "Ez minden, amim van. Nem írtam le semmit".

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound - Samuel Foree

A felvétel alapján nem igazán derül ki, hogy a menyasszony hogy viseli mindezt. Kellemetlenül feszültnek tűnik a hangulat, talán csak kínjában nevet. Ami viszont biztosan kiderült, az esküvőt megtartották és végig ment. Ez a fotós oldaláról derül ki.

Tízmilliós nézettségnél jár a felvétel, a nők többsége már ott a helyszínen kifarolt volna ebből a nászból, de többség pedig egyetért, nem maradnak majd sokáug együtt.

Címlapfotó: TikTok/ckentertainmentservices

24 óra