Magyar lányt koronáztak meg Dubajban - Edina jelenleg szingli - Fotók

Több millió forintot érő ajándékokkal és egy vadonat új Chevrolettel térhetett volna haza, de esze ágában nincs hazajönni, kint marad.

A Miss Balaton címá versenyen egyszer már próbára tette magát, úgy néz ki, most egy teljesen más területen ért a csúcsra. Deák Edina Karina a Nap Híre információi szerint megnyerte a Miss Influencer versenyt Dubajban. A lapnak azt is elmondta, jó ideje et az egyik állása. “Lassan 5-6 éve dolgozom, ezt a pályafutásom elején nem neveztem munkának csak hobbi volt. Aztán az influenszerből inkább tartalomgyártóvá nőttem magam. Kamerával és drónokkal felszerelkezve a világot járva folyamatosan együttműködtem és dolgoztam ruhamárkák és szállodák digitális tartalmain" - így a lapnak Edina.

Azt is kiderült, Edina korábban élt már San Francisco-ban, Szudánban, Szingapúrban és Balin is, Dubajba most Londonból érkezett, és a jelek szerint ott is marad. "Most Karácsonyt otthon, aztán Balin töltöm az új évet, aztán jövök vissza és itt maradok Dubajban, tartalomgyártóként folytatom a munkámat" - mondta a Naphire.hu-nak Edina, akinek elmondása szerint a szerelemben nincs szerencséje.

"A magánéletem az utóbbi időben elég csendes. Ez részben azért van, mert a versenyre akartam koncentrálni anélkül, hogy bármilyen dráma megzavarhassa a koncentrációm. Talán jobb is volt így, sikerül mindig a legrosszabb pasikat választani magamnak. Jelenleg szingli vagyok, talán ennyire szingli még sosem voltam: nincs férjem, vőlegényem vagy barátom". 

Hogy milyen férfi az ideálja? A lanak adtt interjőjában ezt is elárulta, ugyanakkor zárójelben megjegyezte, magyra férfival eszébe sem jut évek óta ismerkedni. 

Címlapfotó: Instagram/deakedinakarina

24 óra