Marokkóban csináltatott partnertetkót a lány az új ismerősével: aztán rátette a Google fordító kameráját - Videó

"Amikor egyentetkót csináltatsz Marokkóban egy olyan emberrel, akivel csak 10 napja találkoztál a hotelben."

A fenti szöveget írta ki a videójára a Cait nevű lány a Tik-Tok-on, a felvételének pedig milliós nézettsége lett. Nem csak azért, mert - mint ahogyan az ki is derült - véletlenül egy fiatal, szőke, sármos srác az újdonsült ismerős, hanem azért is, mert az egyentetkó egy arab betűkkel leírt szó lett.

Nagy bátorság, nem?

Fotó: TikTok/caitdelphine

Vagy még nem mindenki hallotta az édes-savanyú csirkéről szólő kínai tetoválás legendáját? Nos, az egyéként Svédországból származó lány egyedül járja a világot, eddig 33 országban járt és általában hostelekben száll meg. Világhírűvé azonban ez az egyetlen szó tette. Mert amikor a Google fordító kameráját előbb a saját, majd a srác tetkójára irányította, meglepő szó rajzolódott ki:

Majonéz

@caitdelphine If you havent stayed in a hostel, you definitely should! #hostellife #hostelworld #solofemaletraveler #backpacking #morocco #traveltattoos ♬ Bim Bom - João GIlberto

De kiderült, ez nem véletlen. "Egyik nap ebédeltünk, és arról beszélgettünk, hogy milyen gyönyörű az arab nyelv, különösen leírva. Felkaptunk egy majonézes csomagot, és azt mondtuk: "Még a majonéz is nagyon szép arabul írva". Ez egyfajta közös vicc lett, és végül magunkra tetováltattuk" - mesélte Caitlin Delphine.

Címlapfotó: TikTok/caitdelphine

24 óra