18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

Horror: videóra vette a 20 éves srác, ahogy széttépi a lábát egy cápa (18+)

Jól látszik, a súlyosan megsérült srác ereje hamar fogyni kezd, de ekkor egy barátja, Tomasso siet a segítségére a partról. Kihúzza a fiatal srácot, aki hamar el is ájul.

A pármai diákot azonnal kórházba szállították, súlyos sérüléseket szenvedett A lábát az orvosok végül nem tudták megmenteni - amputálni kellett. A baleset örökre megváltoztatta az életét, Matteo az Instagramon tekintett vissza minderre. "El akartam búcsúzni, sosem gondoltam volna, hogy túlélem ezt a szörnyeteget. Annyi vért és a lábamat vesztettem el" - közölte a követőivel és a világgal.

A fiatalember még most is kórházban fekszik, egyelőre azt sem tudja, az egész lábát amputálni kell-e, vagy egy része menthető. Üzent megmentőjének is. "Az életemmel tartozom neked. Hazajövök, szeretlek" - üzente Tomassonak. Az is kiderült, ausztrál biztosítása nincs, de Olaszországban kötött mielőtt elindultak. Az egyelőre nem derült ki, milyen cápa támadt a fiúra,  a szakértők szerint azonban a ragadozó halak sokszor egy-egy harapással tesztelik a potenciális áldozataikat.

Címlapfotó: Instagram/matteo_mariotti__

24 óra