Jimmy-botrány: közleményben reagált az RTL, meglepő dolgot árultak el

A Nap Híre elsőként írta meg: Zámbó Jimmy családja hétfőn egy emberként akadt ki az RTL A Király című sorozata miatt. Még az özvegye is posztolt. Azóta az RTL is reagált.

"Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is felvagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek" - írta egy kommentben Edit asszony A Király című film kapcsán, aminek a hétfő esti epizódja nem csak nála, Jimmy fiainál és testvéreinél is kiverte a biztosítékot. Szinte mindnyájan posztoltak a közösségi oldalaikra a Nap HÍre információi szerint. Sőt, a portál megkereste az RTL-t is, hogy megtudta, Jimmy özvegye igazat állít-e.

A Nap Híre végül megkapta az RTL válaszát. "Az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi" - közölte a lappal az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

A Király utolsó része épp ezekben a percekben megy. Lehet, hogy érdemes figyelni a közösségi oldalakat?

Címlapfotó: Instagram/akiralyrtl

24 óra