Idegen nővel kapta rajta a barátját a csaj: vad pusztításba kezdett - Videó

A szomszéd aat erkélyén állva készítette a felvételét a tomboló nőről. A legnápszerűbbek közé küzdi magát.

Különösen pikánsá vált a helyzet, ugyanis a 34 éves felszarvazott nő közben meztelenre is vetkőzött. Az eset a New York-i Bedford-Stuyvesant utcáin történt. Egy szerelmi háromszög bontakozott ki, azaz omlott össze éppen, amit sikerült egy szomszédnk emlékezetes videóval meg is örökítenie. A nő arra ért haza, hogy a párja egy másik nővel hancúrozik az otthonukban, ugyanezzel a lendülettel a hatodik emeletről kezdte el kidobálni a pasi holmijait, miközben vadul örjöngött. A New York Post beszámolója szerint repültek a vázák, egy tükör, egy zsámoly és konyhai eszközök is.

A rendőrség lezárta a környéket, miközben  a rajtakapott srácc sokkos állapotban igyekezett menteni a menthetőt. A cuccait.

@thisisnyc

I'm pretty sure she'll take him back 😅😅😅😅

♬ original sound - thisisnyc

A helyzet különösen pikánssá vált, amikor a feldühödött nő közben meztelenre is vetkőzött. A TikTok-on közzétett videón jól látható, hogyan dobálja ki a nő a farmerokat és gatyákat. És sokan egyetértenek ha a fickó félrelépett, megérdemli. A szomszédok ugyanakkor meglepődtek, mert sosem hallottak hangos hangokat a lakásból. A bérleti szerződésen pedig csak a nő neve szerepelt.

Címlapfotó: TikTok

24 óra