5 éve fogadta örökbe az ATV sztárját Anna: most találkoztak először

A fél országot átutazta, hogy öt év után végre lássa örökbefogadott fiát.

Közönségtalálkozón találkozhattak az ATV Fórum nézői Somos Andrássa - írja a Naphire.hu, a beszámolójukból pedig az is kiderült, Szombathelytől Záhonyig érkeztek a rajongók az Elise Café-jába. Köztük Anna is, aki elmondása szerint rendszeresen beszél az ATV Fórum műsorvezetőjével, akit ma már negyedik gyermekeként tart számon. A szombathelyi nő a konyhakertbe is beköttette a wi-fit, hogy folyamatosan láthassa és hallhassa a fiát.

“Az Andrással egymásnak telefonálunk, mikor valami van. Vagy írok neki és válaszol. Örökbe is fogadtam negyedik gyerekemnek. Azt mondtam, ilyen rendes ember, aki a sok idős hölgyet és urat meghallgatja, azt örökbe kell fogadni. Ezt megmondtam neki is” - mondta a lapnak a szombathelyi Anna, aki amikor megtudta, hogy csütörtökön nem kell orvoshoz mennie, tudta, végre eljöhet a nagy nap. “Most láttam először az életben” - mosolygott Anna, akinek most már közös képe is van “negyedik gyerekével”, így boldogan szállhatott este vonatra, hogy megtegye a hazafelé tartó háromórás utat.

A Naphire.hu beszámolója szerint Somos Andrásal másfél órán át beszélgethettek a leghűségesebb nézői. “Számomra az, hogy egy havazás kellős közepén valaki Szombathelyről, meg Sopronból eljön Kőbányára, felfoghatatlan. Persze, örömteli és nyilván semmiféleképpen sem a saját személyemnek tulajdonítom ezt, hanem az ATV szeretetének. Ez annak szól és ez el is hangzott. Akik ott voltak, hűséges tévénézők és a szívük csücskében hordozzák a csatornát” - mondta Somos András a Nap Hírének. 

Az is kiderült, januártól hosszabb műsordiővel fut majd a csatorna sikerműsora, a Fórum.

Címlapfotó: Instagram/somosandras

24 óra