Először ment vissza a bokszterembe a kiütése óta Kabát Peti: ami ott történt, könnyeket fakasztott

Miután ráaszámotak, meg kellett volna várnia, míg tízig elszámol a bíró, sőt, nem lett volna szabad rögtön nekiesnie ezek után Rácz Jenőnek - Kabát Peti élő adásban meélt az elmúlt napokról. Szerdán ráadásul megható dolog történt vele.

Beszakadt egy porc a lábában a kiütése után, amikor kibicsaklott - ennyivel úszta meg Kabát Peti a hétvégi vereségét a Sztárboxban Rácz Jenővel szemben. "Ezt nagyon kemény volt megélni. Olyan volt, mintha nem én lettem volna ott. Mintha álmodtam volna az egészet" - magyarázta Papp Gergőéknak ma reggel a vasárnapjáról a volt focista. Azt is hozzátette: ha tapasztalt lett volna, és túléli a második menetet, esetleg a fizikuma miatt meg is nyerhette volna a meccset.

A Naphire.hu cikkéből az is kiderült, hogy a veresége óta - bár megállítják az emberek - de nem kinevetik, és nem becsmérlik, sajnálják. “Képzeljétek el, hogy mindenki gratulál. Azt mondták, hogy le a kalappal, odatettem, van vérem, hogy én oda ütöttem” - mondta Peti a reggeli műsorban, majd azt is elárulta, szerdán először ment vissza a boksz edzőterembe, ahol fél éven át készüt a Sztárboxra.

Kabát Peti, majd kiderült, a veresége óta szerdán először ment vissza az edzőterembe, ahol hónapokon át készült. “Tegnap mentem le először a terembe a Golyóékhoz, ott voltak az MMA-sok, a thaiboxosok, meg a bokszolók és amikor mindenki meglátott, elkezdtek tapsolni. Annyira, de annyira jó érzés volt, hogy libabőr, talán be is könnyeztem, annyira szerettek” - folytatta a beszámolóját a Naphire.hu cikke szerint az Újpest egykori kiválósága.

Peti szerint egyébként a hétvégi Rácz Jenő - Istenes Bence esélye 50-50%.

Címlapfotó: RTL Reggeli

24 óra