Amikor a tanárnő meglátta, mit rajzolt az ötödikes kislány, azonnal tárcsázta az anyját - Videó

Az édesanya nem hagyta ennyiben a helyzetet, megbeszéltek egy találkozót a tanárral. Látni akarta a rajzot is.

"Amikor megmutatták nekem a rajzot, magamon kívül voltam" - emlékezett vissza Tik-Tok videójában Sierra. "Egyértelműen az volt, amit a lányom mondott" - tette hozzá az édesanya, akinek a gyermeke azt mondta, nyakkendőt rajzolt a rózsaszín malacnak. Sierra szerint így nem a lányával, hanem azzal az őt a tanárnál besározó kisfiúval lehet a baj, aki férfi nemiszervnek látta az alkotást. Az igazgató is behívatta az anyukát. "Arról vitatkozott velem, hogy hogy néz ki egy csokornyakkendő" - kelt ki magából a videóban.

Majd megmutatta a rajzot is a Tik-Tok felvétele végén, hogy az egész világ láthassa!

@sierraleann30 I can’t make this crap up.#bullies #angrymom #kidprojects #bowtie ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

Az is kiderült, hogy a lányra nézve nem lesznek közvetlen következményei az ügynek, a malac rajzát azonban eltették az iskolai aktájába arra az esetre, ha a jövőben ismét előfordulna hasonló eset. Az édesanya azonban nem törődött bele ilyen könnyen ebbe a helyzetbe, már másnap kivette a gyermeket az iskolából és új intézményt keresett neki.

Fotó: TikTok/sierraleann30

"Annyira szégyellte magát, és annyira kiközösítve érezte magát" - nyilatkozta az anya a Today-nek korábban az esettel kapcsolatban. A lányától azóta sem kért bocsánatot senki. Az iskola igazgatója azonban kiállt a rajztanár mellett. Szerinte az édesanya egyoldalúan látja a történetet, amivel rossz fényt vet a munkatársaira. "Egyetlen diákot sem emeltek ki vagy közösítettek ki" - áll az iskola közleményében.

A minnesotai anya TikTok videóját már több mint egymillióan látták, és a többségük megérti az édesanya dühét. És a döntését is.

Címlapfotó: TikTok/sierraleann30

24 óra