Megkapta a lány az éttermi számlát: amikor meglátta az utolsó tételt, sokkot kapott - Videó

Szóval: Gigi és a barátai nem tervezték, hogy az étteremben tortáznak, maximum a gyertyákat fújták volna el ott.

"De ő olyan kedves volt és ragaszkodott hozzá. Így azt mondtuk, hogy "Uh, oké"" - emlékezett a lány a személyzet egyik tagjára. Így néhány pizza mellett még egy szelet torta is jutott a vendégeknek. Aztán jött a kellemetlen meglepetés:

"Tortavágás - 25 amerikai dollár" (Körülbelül 8600 forint - A szerk.)

Gigi a Tik-Tok-ra töltött videójában mutatta meg a számlát, amint ez volt az utolsó tétel. A videó melletti kommentben azt írta: "Nem bánom, hogy fizetnem kellett érte. Csak azért döbbentem meg, mert ez meglepetés volt."

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

Hogy nem a fiatal lány volt az egyetlen, akit megdöbbentett ez az extra tétel, azt jól mutatja a TikTok-videójának hatalmas visszhangja. Egy héten belül több mint 800 000 ember kattintott rá, és több százan írtak alá kommentet. És nem mindenki állt a lány mellé. Van, aki szerint nem a torta felvágása az extra költség. "Tányérokat és villákat hoznak, amelyeket aztán el kell mosogatniuk" - szólt az egyik érv.

Gigi szerint ő ezt megérti, de szerinte ezt jelezhették volna előre. Pláne, ha egy szülinapot tesznek némileg keserűvé vele.

Címlapfotó: Instagram/vivalablondiiie

24 óra