Az üvegen át ugrott be a vadállat az étterembe - Tragédia lett a vége - Videó

"Hallottam egy csattanást, és egy szarvas ugrott be az ablakon. Aztán felállt és megőrült" - emlékezett vissza a történtekre az egyik anyuka, Alicia.

Ezt követően szürreális jelenetek következtek. A "The Grind" biztonsági kamerájának felvételén jól látható, ahogy a vadállat pánikszerűen csúszkál a kocsma sima csempézett padlóján. Gyakorlatilag hosszú időn át képtelen volt lábra állni. "Nem tudtam felfogni, hogy valójában egy szarvas volt. A város közepén vagyunk, szemben a Martinban lévő Tennessee Egyetemmel. Az ember elgondolkodik: mi a fene?" - így az anyuka.

A szarvas végül a bárpult felé vette az irányt, majd jött a pénztárgép és a konyha - mindenki fejvesztve menekült!

Majd az étterem hátsó részében kötött ki, ahol egy vendég elővette a puskáját, és lelőtte. Utólag sajnos az is kiderült, hogy a kosárpályán sikeresen teljesítő 13 éves Ruby vállát eltalálta az állat egyik patája, és súlyosan megsérült. 11 öltéssel kellett összevarrni a sebét. Aztán szerencsére hazamehetett a családjával.

A család szerint az állat egy autóval ütközött össze, ezt követően próbált meg elmenekülni, az átterem ablakán keresztül.

Címlapfotó: Facebook/Hector Lionel Batres

24 óra