Gyászol a Trónok harca hegyomlása - drámai bejegyzés a neten

Drámai hírt közöltek, drámai képek kíséretében - Hafþór Júlíus Björnsson és felesége, Kelsey Henson gyászol, a közösségi oldalukon jelentették be a felfoghatatlant.

Elvesztette kislányát a Trónok harca sztárja, Hafþór Júlíus Björnsson és felesége, Kelsey Henson. "Nagy szomorúsággal jelentjük be, hogy november 8-án, 21 és fél hetes terhességgel megszületett Grace Morgan Hafthorsdottir lányunk. Miután észrevehetően csökkent a mozgása, rájöttünk, hogy a szíve már nem dobog" - írta a házaspár az Instagramon közzétett szívszorító bejegyzésében, amelyben elhunyt lányuk kórházi fotóit is megosztották.

"Szavakkal nem lehet leírni, mennyire fáj nekünk ez a veszteség, és mennyire boldogok vagyunk, hogy a lányunkkal tölthetünk időt.

Gyönyörű, szőke szempillákkal és szemöldökkel, és egy kis mosollyal a mamának és a papának" - folytatja Hafþór Júlíus Björnsson és Kelsey Henson a közösségi oldalán.

A pár azzal zárta a bejegyzését, hogy megkérték rajongókat, hogy "tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben az időszakban, amíg gyászolják ezt a kibírhatatlan veszteséget", és megköszönte a "kedves szavakat" és a "támogatást".

A pár alig hérom hete jelentette csak be, hogy ismét babát várnak. "Az élet értékes, és annyira boldog vagyok, hogy bejelenthetem, hogy a családunk gyarapodik" - lelkendezett akkor az izlandi világsztár.

Címlapfotó: Instagram/thorbjornsson

24 óra