Kiskutya érkezett a családba: mindent elárul a golden retriever reakciója - Videó

"Eltartott néhány hétig, amíg Leo tényleg megszokta az új kutyát a házban" - számol be Amanda. De már akkor is mindenki láthatta, milyen jól kijönnek egymással.

"Már a második napon elkezdtek játszani, Leo hagyta, hogy Louie megharapdálja és ráugorjon, majd egymás mellett aludtak" - emlékezett a Newsweeknek a kutyatulajdonos. A kölyköt lenyűgözte a méretes eb. Leo pedig igencsak jól viselte a játékos a "kistestvért". Erről tanúskodik az a videó is, amit Amanda osztott meg a két kutya mindennapjairól. "Louie mindig is felnézett Leóra" - így Amanda, aki ez sok videón látszik is.

@leothecream The best decision we ever made was getting Leo a little brother. Leo and Louie complete each other 🤍 #dogsoftiktok #goldenretrievers #goldenretrieverlife #goldenretrieverpuppy #englishgoldenretriever #englishgoldenretrieverpuppy ♬ original sound - Leo the Golden Retriever

Louie mostanra már kétéves. Legjobb barátjával, Leóval azonban azóta is ugyanolyan jól kijön. "Imádják a napi sétákat, reggelente felkeltenek egy ölelésre, a kertben hancúroznak, ellopják egymás játékait, az ablakból figyelik a mókusokat és a madarakat, együtt alszanak, és megnézik, ki kapja a legtöbb figyelmet aznap" - mondta Amanda.

Címlapfotó: TikTok/ leothecream

24 óra