Felemelte a férfi a vödröt: ami alatta volt, attól százezreket ráz ki a hideg a neten - Videó

Tapasztalt farmerként sok mindent látott már, de ez a látvány még őt is megdöbbentette.

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben élő Patrick Hatton már 42 éves, de ehhez foghatót még ő sem látott az élete során. A Huttonvale farmon dolgozó férfi hétfőn egy vödröt tett csak el egy padról, amit alatta talált, az csak az erős idegzetűeknek való. "Megfordítottam a vödröt, amiben még volt egy kis cukros víz, és ezeket a szaros dolgokat találtam alatta" - mondta a Yahoo News Australia-nak. A videóján jól látszik, egy egész csapat óiás rákpók bújt a vödör alá. Több százezren látták a felvételt és szörnyűlködnek alatta.

"Kicsit megdöbbentettek. De csak azért, mert a kígyókra figyeltem, mert úgy tűnik, idén elég gyakoriak" - így a férfi.

@hattonvale_farm Not scary, but it gave me a good fright 😱#countrylife #outbacknsw #rurallife #homestead #homesteading #somethingscaryy #wow #spiders #huntsmanspider #australia #outback #aussiethings #aussielife #aussietok #aussiespiders ♬ original sound - Hattonvale_farm

Aháromgyermekes apuka elmondésa szerint sosem látott még ilyet, de ehhez foghatót sem. Ezért is gondolta, hogy felteszi az oldalára. "Határozottan nem gondoltam volna, hogy egy videó egy csapat kib@szott óriás rákpókról ilyen gyorsan bejárja majd a világot" - mondta a gazda.

Címlapfotó: TikTok//hattonvale_farm

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra