Csak egy McMuffin-t rendelt a srác a Mekiben: amikor kinyitotta a zacskót, leesett az álla - Videó

Egy gyorséttermi rendelés tartja lázban a Tik-Tok-ot, a fiatal srácot kínos helyzetbe hozta az élet. De becsületes maradt, a jelek szerint hiába...

Josiah Vargas az autójában ülve forgatta le a Tik-Tok videóját, amin senki nem csodálkozik, aki látta már a felvételt. Márpedig milliószám vannak eddig is.. A fiatal srác is sejtette valószínűleg, hogy akkor és ott döntési helyzetbe került, azaz nincs idő hazamenni és elemezni a történteket, azonnal cselekedni kell. Tényleg hihetetlen dolog történt vele - mint ahogyan azt el is meséli. "Épp most mentem a McDonald's-ba, és ebben a zacskóban adták oda a kolbászos McMuffinomat" - mondja, majd folytatja: "És mi van ebben a táskában?"

Miután ráközelít a zacskóra egyértelműen kirajzolódik: több köteg bankjegy!

Ezt követően veszi elő a pénzt és szemmel látható helyre teszi. Azt mondja, érzése szerint több ezer dollárról lehet szó. "Miért csináljátok ezt velem? Tudjátok, hogy mennyire szükségem van a pénzre? Miért hoztok engem ebbe a helyzetbe?" - dühöng magában, majd úgy dönt, visszaviszi a pénzt. "Itt mosod a pénzt?" - viccelődik Vargas, miközben leteszi a táskát a pultra az egyik dolgozó elé. Hatalmas kiabálás hallatszik, az egyik alkalmazot azonnal meg akarja ölelni a fiút. Majd a film az autóban folytatódik.

A fiú nem mindennapi jutalmat kaptt a gyorsétteremtől, aztán érkezett az újabb videó és az újabb megdöbbentő fordulat!

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound - Josiah Vargas

 

Lapozz a folytatásért!

24 óra