Inspiráló Nők Díja 2023: íme A leginspirálóbb designer kategória jelöltjei - Fotók

A piac meghatározó női portálja, a Femcafe.hu immár ötödik alkalommal díjazza azokat a női teljesítményeket, amik ösztönzőleg hatnak a széles közönség számára is.

Közzétette a Femcafe.hu az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Inspiráló Nők Díja hét kategóriájának jelöltjeit. Ahogy eddig, úgy idén is csak az olvasók kezében van a döntés, akik november 14-ig adhatják le a voksaikat a kategóriákban. A győzteseket november 29-én egy nagyszabású gálaesten hirdetik ki a Magyar Zene Házában. "Azt gondolom, hogy inspirálóvá úgy lehet leginkább válni, hogy egy olyan értéket teremtünk, amivel, amiben maximálisan hiszünk és azáltal, hogy mi hiszünk, hitelesekké tudunk válni" – mondta a jelölő bizottság tagja, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.

A TWN.hu most naponta mutatja be a hét kategória három-három jelöltjét, akikre ide kattintva lehet leadni a voksokat. Az eseményről egyébként tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűzi majd műsorára. A jelölöbizottság tagjai pedig Drávucz Ritán kívül, Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész, Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

De lássuk A leginspirálóbb designer kategória idei jelöltjeit!

Fotók: íme a kategória három döntős jelöltje!
  • Femcafe Inspiráló Nők Díja A leginspirálóbb designer
  • Femcafe Inspiráló Nők Díja A leginspirálóbb designer
  • Femcafe Inspiráló Nők Díja A leginspirálóbb designer

Címlapfotó: Femcafe

24 óra