Meghívta a szexi pincért a nő az esküvőre: ami ezután történt, milliók nézik meg - Videó

A vágókép után máris jól látszik: a családok az esküvői asztaloknál ülnek, amikor begurul egy autó és megérkezik a rég nem látott pincér. Aztán be is dobják a mélyvízbe.

Többek között fel kell mutatnia a személyi igazolványát asztaltársa apjának, hogy bizonyítsa, hogy már nagykorú. Egy Nana nevű nagyi több beszélgetésbe is bevonja, később pedig láthaan már oldott hangulatban táncol a többiekkel, a menyasszony közelében. "Ez volt a valaha volt legjobb este, lol" - zárul a videó, és több tízmillió ember osztja a véleményt a TikTok-on is. 

Négymillió lájk érkezett a felvételre, és sokan arról faggatták az érintetteket, lett-e folytatása a dolognak...

@caarrlleeyy shoot your shot amiright #fyp #wedding #family #waiter ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

A folytatás csak később érkezett meg, amiből kiderült, ez atörténet nem lett happy end, ahogyan azt sokan remélték. Ugyanakkor azt kiderült, hogy jövőre is lesz esküvő és a szexi pincért már oda is meghívták.

@caarrlleeyy ITS HERE!!!! the update youve alllll been waiting for #part2 #waiter #wedding #update #family #goldenretriever #part3comingsoon ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

Címlapfotó: TikTok/caarrlleeyy

24 óra