Órákon át nyírták a kutya szőrét: a végeredményt szótlanul nézi a világ - Videó

A videón jól látszik: Pearson határozott és gyors mozdulatokkal igyekszik haladni a nem mindennapi feladattal. Így is négy órán át tartott a művelet.

Gyakorlatilag meg is felezte a kutyust: hatalmas szőrkupac látható az asztalon a beavatkozás végén. A tibeti kutyusból, ami a videó elején volt látható, bizony, nem sok maradt a végére. Az egész testét megszabadították a szőrtől, csak a fején maradt hagyták meg egy picit.

Az átalakulásról készült videó nagy siker a közösségi térben - mégis elgondolkodtatja az embereket!

@meganjaimee Groom a very mattee dog with me! (This video is for awareness on why its so important to maintain grooming appointments for your pet). This was a very severe case that could have resulted in serious health issues for this sweet dog. This was a 4 hour appointment. Luckily shes feeling a lot better now! #doggrooming #dogs #matted #groomersoftiktok #satisfying ♬ original sound - megan

Az, hogy a kutya alig felismerhető a korábbihoz képest, ebben az esetben szinte mellékes, az internetezők kritikái nagyobb szerepet kapnak a történetben. Sokan felháborodtak a felvétel láttán. Ők azt gondolják, aki így elhanyaglja a házi kedvencét, annak nem való kutya. Ugyanakkor Pearsons türelmét is sokan dícsérik. És a több százezer néző többsége abban is egyetért, más kutyakozmetikus el sem vállalta volna. Ő meg azt mondja, nem tudta volna nyugodt lelkiismerettel elutasítani ezt a kihívást.

Címlapfotó: TikTok/meganjaimee

24 óra