Itt ölte meg a szerelmét T. Róbert: megdöbbentő hír kelt szárnyra a vizafogói lakásról

Alig három hónapja egy XIII. kerületi lakásban ölte meg 27 éves szerelmét T. Róbert, a Naphire.hu információi szerint új lakója van a horrorlakásnak.

Záros határidőn belül véget érhet a nyomozás T. Róbert gyilkossági ügyében - írja a Naphire.hu. A lap információi szerint már csak az elmeorvosi és a pszichológiai szakvéleményre várhatnak a hatóságok. Emlékezetes: a férfi július közepén gyakorlatilag néhány perc alatt végezte ki a 27 éves barátnőjét, M. Petrát. Sajtóhírek szerint a nő váratlanul közölhette T. Róberttel, hogy elutazik a családjával és szakítani akar a férfival. A feldühödött férfi "előbb egy kalapáccsal verte fejbe az ágyon fekvő fiatal nőt, majd fojtogatta, végül többször megszúrta" - írja a lap.

Fotó: Naphire.hu

A Naphire.hu ugyanakkor azt is megtudta, a lakás, ahol a gyilkosság történt egy albérlet volt. "Ez a fiú által bérelt lakás volt" - erősítette meg a lapnak a férfi ügyvédje, Dr. Somos András. A portál úgy értesült, hogy a gyilkosságot követően a tulajdonos kitakaríttatta az ingatlan, majd újra kiadásra került. "Azt viszont szinte elképzelhetetlen, hogy a lakó ne tudna arról, milyen szörnyűség történt ott a nyár közepén, hiszen a szomszédok fültanúi voltak az eseményeknek" - írják.

A gyilkosság után T. Róbert 5 napig bújkált a Római-parton egy elhagyatott hotelben, onnan nem messze, a bicikliúton fogták el a rendőrök. Részletes beismerő vallomást tett.

Címlapfotó: TWN.hu

24 óra