31 éve mindent letaroltak a lemezükkel: ma senki nem ismeri fel ezt a 61 éves bácsit - Fotók

Tíz emberből egynek dereng csak valami, ha meglátja a címlapképünkön sereplő 63 éves urat. Talán csak a szeme árulja el.

A banda két tagja a 80-as évek elején kapott egy kis pénzt egy londoni lakásért, amit maguk mögött hagytak, és ebből alapították meg az első kiadójukat. Két számot is felvettek, ami a piacra is került, majd 1989-ben alakult meg az a banda, amiben már öten voltak, és ami később világhírű lett. Első lemezük 1989-ben jelent meg, és Amerikában is ismert lett. Ezt követően már a U2-val, és Queen Latifah-val is dolgozhattak együtt. Mixeket készítettek nekik. 

Fotó: Instagram

1992-ben jött a nagy áttörés és az az album, ami az Egyesült Királyság albumlistájának 2. helyén is szerepelt. Négy dal is sláger lett róla, és a banda  két Brit Awards-ot nyert a legjobb együttes és a legjobb album kategóriában. A két eredeti alapító ezt követően új kiadót alapított, de egy évtizeden át mégsem jelent meg új lemezük. A nevük Madonnának köszönhetően maradt életben, hiszen a frozen című dalhoz készült remixüket használta a pop királynője.

A Connected című album címadó dalától jobbat aztán már nem sikerült készíteniük. Ugye tudod, kik ők?!

Lapozz a megfejtésért!

24 óra