Szürreális videó: egyik futó sem akart nyerni a versenyen, mert tudták, mi vár rájuk utána

A felvétel alapján a döntőbe jutott hat versenyző nem igazán törte magát, hogy megnyerje a versenyt, sőt, a célbaérés előtt katonásan rendeződtek sorba, hogy megússzák a vizsgálatot.

A bizarr jelenetek futótűzként terjednek a közösségi oldalakon. Jonathan Selvaraj indiai újságíró szerint tíz versenyző végül el sem indult a versenyen, az első hat viszont 0,25 másodpercen belül ért célba. Egyikőjük biztosan nyert, ám boldog látszólag egyikőjük sem volt.

Néhány héttel ezelőtt egy másik kínos jelenet is történt. A delphi állami atlétikai bajnokságon az egyik atléta egyedül indult el a 100 méteres döntőben, mert riválisai visszaléptek, amikor megtudták, a verseny után doppingellenőrzés lesz. A győztest, Lalit Kumart azonban nem örülhetett, mivel a szabályok szerint csak akkor hirdethetnek győztest, ha legalább hároman rajthoz állnak.

"Kétségbeesetten szerettem volna versenyezni a legjobb sportolókkal, de senki sem jelent meg. Mindenki félt a megmérettetéstől. Sportolóként nagyon megbántva és csalódottnak érzem magam" - mondta Kumar a The Indian Expressnek.

Címlapfotó: X/jon_selvaraj

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra