Lezárt egy egész utcát ez a falu az influenszerek elől őszre - Mindenki innen posztolna

Idén ősszel kitiltotta az influenszereket egy utcából az amerikai Vermont államban található Pomfret kisközség: Egyszerűen tarthatatlan lett a tartalomgyártók áradata.

Évtizedek óta élték a nyugodt kis életüket, aztán az influenszerek egyszercsak meglátták náluk a páratlan lehetőséget: az amerikai Vermont államban található Pomfretben csak néhány üzlet van, meg alma- és tökültetvények, a turisták messzire kerülték el őket idáig. Ősszel aztán rendre mesebelivé vált a falu, egy telekről pedig tényleg különös látvány tárul ilyenkor az ember szeme elé. Nagyon hamar ki is szagolták ezt az influenszerek, így valósággal ellepték a falut.

Emberi ürülékek lepték el a telkeket, a kerítéseken másztak át az emberek a magánterületekre, autósorok kígyóztak a földutakon, dugók alakultak ki és egyre több baleset is történt. Pomfret az influenszerek egyik paradicsoma lett ősszel, az egyik domboldali telekről akart mindenki szelfit készíteni. A farm neve "Sleepy Hollow Farm", és egy 115 hektáros magánterületen fekszik. A newengland.com szerint ráadásul a farm az Aerosmith gitárosáé, Joe Perryé volt, de három éve 2,2 millió dollárért megváltak tőle.

A farmhoz egy kanyargós út vezet, ahonnan a vörös, narancs és barna árnyalataiban pompázó őszi erdőkre nyílik kilátás. Ellepték a netet a képek.

Lapozz a folytatásért!

24 óra