Gyönyörű nő lett a Teletabik "napsugár bébije" - Hatalmas örömhírt közölt - Fotók

Jessica Smith kilenc hónaposan kapta meg a szerepet, ma pedig már 28 éves. Egy dolog nem változott: ugyanolyan mosolygóg, mint akkor. És most jó oka is van rá.

1997 és 2003 között Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po az ujjaik köré csavarták a gyerekeket a képernyőről. Föltöttük pedig mindig ott ragyogott a nap, aminek egyébként Jessica Smith kölcsönözte babaarcát. Az már korábban kiderült, a lány 19 évig a barátai előtt is titkolta, hogy ő a mesesorozat arca, aztán egy egyetemi játékon vesztett és élete titkaként fedte fel. Most újabb titok érkezett: az Instagramján a lány boldogan jelentette be, babát vár. 

"Amikor a kettőből három lesz" - írta a képéhez.

Nem sokkal később a Facebookon is nyilvánosságra hozta életet titkát, aminek köszönhetően 19 évesen változott meg az élete. "Egy csomó premierere meghívtak" - írta az Instagramon. "Találkoztam egy csomó hírességgel. Sok forgatáson jártam. Németországba vittek egy tévéműsor miatt. És még sok, sok minden volt..."

A lány ma már az Instagramon is így mutatkozik be: "Teletubbies Sun Baby 1997 - 2015". 

Korábban az is kiderült, a kislányt a forgatáson egy magas székre ültették, az apukája pedig egy plüssmackóval nevettette meg. "Emlékszem, hogy gyerekkoromban a Teletabikat néztem. Együtt nevettem a nappal, de csak idősebb koromban jöttem rá, hogy én vagyok az" - mondta a DailyMail-nek egy interjúban.

Címlapfotó: PR

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra