Borzalom: a szülinapi lufi ölte meg a 7 éves Alexandrát - Összeomlott a család

Miután felkelt, az anyuka azonnal a lányához sietett, amikor benyitott, valósággal sokkot kapott. Alexandra a földön fekütt, körülötte a kidurrantott lufik.

Channa először azt hitte, hogy a lánya egyszerűen csak elaludt a földön, miután kimerült a játékban. De amikor közeleb lett, azonnal látta, hogy nagy a baj. Lánya arcát az egyik lufi méretes darabja takarta el. Azonnal eltávolította a fejéről, de a kislány már nem mozdult. Hiába próbálta meg újraéleszteni, nem lehetett rajta segíteni. 

Egyelőre nem tisztázott, hogy mi okozta pontosan a kislány halálát: a héliummérgezés és a fulladás egyaránt szóba jöhet. Az édesanya egy bejegyzésben hívta fel a világ figyelmét a veszélyre. "Szülőként mindig is tisztában voltam a latexlufik fulladásveszélyével, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyméretű lufiknál ekkora a kockázat" - írta a kétségbeesett anya. "Remélem és imádkozom, hogy ez megelőzi és megmenti más gyermekek életét. Nem akarom, hogy más is átélje a gyermeke elvesztésének fájdalmát és pusztítását"

Címlapfotó: Facebook/Channa Kelly

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra