Azt hitte a férfi, halott kiskutyát talált: amikor felemelte, szívszorító dolog történt - Videó

Mozdulatlanul feküdt a kis kutyalány, hogy mi történt vele, azt az állatvédők sem tudhatták. Az állatvédő azt gondolta, már nem is él. Aztán, amikor felemelte, szívszorító dolog történt.

A férfi, akit a kutyáhozt riasztották, először úgy látta, a kutyus már elpusztult, aztán amikor tovább nézte, úgy látta, mintha még lélegezne. Miután felemelte, jól látszott, az apró állat igyekezne lábra állni, de hiába. Kábultnak tűnt, a lábai képtelenek lettek volna megtartani őt. "Kicsit megmozdult, amikor felemeltük. De a szemét nem nyitotta ki. Óvatosan a mentőautónkhoz vittük, egy kis kosárba tettük, és elvittük az Animal Aidhez" - írta a csapat szombaton a YouTube-on a kutyus mentéséről készült videójához. Hozzátették: "Nem találtunk töréseket vagy külső sérülésre utaló jeleket, de gyaníthatóan a fején szenvedett sérülést".

Így az orvosok szakértelmére hagyatkozhattak csak.

"Kezeltük a fájdalmait, intravénás folyadékpótlással stabilizáltuk, és melegen és biztonságban tartottuk" - közölte az indiai szervezet. Eleinte nem reagált a kezelésekre, a második napon aztán már egy picit mozogni kezdett. Aztán eltelt még egy nap. "A harmadik napon azonban ez a kis szépség ráugrott az ételtáljára, és újra tudta, hogyan kell enni. Abban a pillanatban tudtuk, hogy túl fogja élni" - írták az állatvédők.

A kutyus a Twinkle nevet kapta és - mint ahogyan az a videó végén látszik - újra boldog és egyre erősebb.

Címlapdfotó: YouTubeAnimal Aid Unlimited,

24 óra