Videóra vették: bosszút állt a kollégáján az ATV riportere

A Heti Napló tapasztalt riportere tudta és remélte, eljön majd az idő, amikor revansot vehet a kollégáján.

Hatvan éves lett a magnókazetta, erről emlékezik meg a Heti Naplóban vasárnap este L. Dézsi Zoltán. A riporter nem mindennapi titkokról rántja le a leplet, ami a hanghordozót illeti, ráadásul a riportjának lesz egy különös momentuma is a Naphire.hu információi szerint. A tapasztalt ripoter ugyanis revansot vett fiatal kollégáján, Berecz Petin. “Amikor a Naplós könyvet írtuk, ami hatalmas siker lett, Peti azt írta rólam a fejezetében, hogy egy boomer vagyok. Azaz semmilyen technikai kütyühöz nem értek, így még azért is őt hívom fel, hogy hogy kell a számítógépet bekapcsolni” - emlékezett a lap megkeresésére a konfliktus kapcsán L. Dézsi.

“Akkor mondtam neki, hogy “Petike, eljön majd az idő, amikor visszavágok neked!””.

A Naphire.hu információi szerint L. Dézsi nem mindennapi kísérletnek vetette alá fiatal kollégáját: Berecz Peti egy TDK kazettát és egy retró golyóstollat adott a kezébe, hogy rájöjjön a két tárgy összefüggésére - írja a lap, majd elárulják: a próba csúfos véget ért. Amikor L. Dézsi Zoltán arra kérték, avassa be őket a részletekbe, csak annyit közölt: vasárnap este érdemes megnézni a Heti Naplót. “A naplósok szivatós versenyében 1:1 az állás” - mosolygott sejtelmesen a riporter.

Hogy mire ment Bereczki Peti a kazettával és tollal, az vasárnap este az ATV Heti Napló SvábyAndrással című műsorból kiderül a Híradó után.

24 óra