"Tönkretettem az arcom!" - Felismerhetetlen ma már az egykori Bond-lány - Fotók

A színésznő korábban magáról azt állította, ő a legerkölcsösebb szexistennő. Hódításairól azonban örömmel beszélt.

A színésznő 1964-ben tíz nap ismeretség után ment hozzá a 17 évvel idősebb Pezer Sellershez. A szerelem azonban csak nég yévig tartott, de született egy közös gyermekük. A brit színész depressziója, szétszórtsága azonban megpecsételték a mindennapjaikat. Sőt, arra is rá akarta venni a színásznőt, szerepeljen felnőttfilmben. A válás és a férfi 1980-ban bekövetkezett halála is megviselte őt. 

Ezt követően Lord Patrick Lichfield is volt a párja, a királyi család tagja, akihez azért nem ment hozzá, mert bele se tudott gondolni, hogy azt követően a Lady jelzőt kapja a neve elé. Volt párja George Hamilton is, majd Rod Stewart. A színésznő aztán épp az előbbitől értesült arról, hogy Hamilton párja összejött az ő párjával, Stewarttal. A viághírű énekes bocsánatot sem kért tőle.

A 80-as évektől azonban már főként a magánéletével került címlapokra, filmszerepeket egyre ritkábban kapott. Majd az évek elteltével a színésznő több szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát. Ezek többségét ma már nagyon bánja. Mint azt a "Platinum" magazinnak adott interjújában korábban elárulta: "Tönkretettem az arcom"!

A napokban már a 81-et tölti majd, és rendszeresen használja a közösségi oldalát, ahol 48 ezren követik

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra