Ők a jelölőbizottság tagjai - Ötödik alkalommal díjazza az Inspiráló Nőket a Femcafe.hu

November 29-én ismét díjazza az elismerésre méltó teljesítményeket a Femcafe.hu. A piac meghatározó női portálja 2018 óta adja át az olvasói által megszavazott díjakat azoknak a nőknek, akiknek munkássága értéket közvetít és példaként szolgálhat mindannyiunk számára.

Ötödik alkalommal rendezi meg a Femcafe.hu az Inspiráló Nők Estjét - értesült a TWN.hu. A nagyszabású, ünnepélyes díjátadó gálát 2023. november 29-én tartják, ahol hét kategóriában adnak át elismeréseket - derült ki a közleményükből. "Az egyes kategóriák 3-3 döntősét ezúttal is a szakmai jelölőbizottság választja ki. Ahogy az már ismert, a grémium minden évben megújul, ám egyvalami nem változik: szakmaiságuk, életútjuk, karrierjük vitathatatlanul értékteremtő" - írják, majd leránták a leplet az idei "zsűritagokról".

A jelölőbizottság tagjai ebben az évben: Esztergályos Cecília, Kossuth-és Jászai Mari-díjas színésznő, táncművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell, manöken. Drávucz Rita, világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, olimpikon. Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető, érdemes művész. Végül, de nem utolsó sorban Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

Az egyes kategóriák jelöltjeit a Femcafe.hu a következő hetekben részletesen is bemutatja, segítséget nyújtva az olvasóknak a döntésben. Szavazni október 24-től lehet a Femcafe.hu oldalon. A november 29-i gálaesten tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűz majd műsorára.

Kategóriák:

1. A LEGINSPIRÁLÓBB DESIGNER 2023

2. A LEGINSPIRÁLÓBB GASZTRONÓMIAI TELJESÍTMÉNY 2023

3. A LEGINSPIRÁLÓBB HÉTKÖZNAPI HŐS 2023

4. A LEGINSPIRÁLÓBB FIATAL TEHETSÉG 2023

5. A LEGINSPIRÁLÓBB IFJÚ SPORTOLÓ 2023

6. A LEGINSPIRÁLÓBB CIVIL TELJESÍTMÉNY 2023

7. A LEGINSPIRÁLÓBB VÉLEMÉNYVEZÉR 2023

24 óra