Hozzáment egy a 62 éves férfihoz ez a huszonéves bombázó: képeik miatt szétszedik őket a rollok - Fotók

Amikor először hallotta leendő férjét játszani, azonnal el volt ragadtatva. Akkor talán még ő sem sejtette, ez bizony egy lángoló szerele kezdete lesz.

Az interneten megismerni valakit, majd beleszeretni, ma már teljesen hétköznapi dolog. Az esetek többségében ez persze egy társkereső oldalon, vagy alkalmazáson keresztül történik meg, persze, előfőfordul, hogy egy közösségi oldal lesz a kapocs két ember ismeretségében. A 29 éves Insta-sztár története azonban ebben is más: ő a Youtube-on futott bele egy videóba, és azonnal azt érezte, valami különleges dolog történik vele. Nem is sokáig habozott, felvette a kapcsolatot a férfival, akinek a gitárjátéka korábban soha nem tapasztalt érzéseket keltett életre benne.

"A zene volt a kapcsolatunk mozgatórugója, mert én énekesnő vagyok" - magyarázta Hannah a The Sun-nak, visszaemlékezve a hét évvel ezelőtt történtekre. Azt is elmondta, eleinte csak leveleztek a férfival, majd a Hollandiában élő nő gondolt egy merészet és Angliába utazott, hogy személyesen is megismerje a férfit. "Amikor személyesen találkoztunk, azonnal vonzalmat éreztem" - emlékezett vissza, és azt sem hallgatta el, nem volt könnyű helyzetben - a 33 év korkülönbség ugyanis elbizonytalanította az akkor 22 éves lányt.

Kapcsolatukat sokáig titkolták, képeik miatt ma is trollok céltáblái... 

FOTÓK: Összeházasodtak - Íme Hannah és 33 évvel idősebb szerelme!
  • Gitáros szerelem
  • Gitáros szerelem
  • Gitáros szerelem
  • Gitáros szerelem

Címlapfotó: Instagram/_hannahvannoort

24 óra