Menyasszonya posztolta ki: 24 évesen hunyt el a volt válogatott focista - Fotók

Alig öt éve kellett feladnia az álmát, ami futballt illeti, élete harcát most elvesztette.

Tagja volt az U16-os angol válogatottnak, a karrierjét azonban idő előtt be kellett fejeznie: a southampton-i Ben Cull reményteljes karrierjének egy súlyos betegség vetett véget. A fiatal férfi azóta is ádáz harcot folytatott a kór ellen, ehhez pedig egy társa is lelt a 22 éves Daisy Morrison személyében. A fiatal és gyönyörű lány kezét nemrég meg is kérte, amit a közösségi oldalaikon is boldogan kürtéltek világgá. A lánynak azonban most szomorú hírt kellett közölnie: szerelme elvesztette a harcot. 

"A legnehezebb búcsú" - kezdte bejegyzését, amibe több szerelmes fotójukat is feltöltötte.

"Tegnap elvesztettem az egész életemet, a vőlegényemet, a lelki társamat, magamat, az egész világomat .... Mindig reméltem és imádkoztam, hogy ez a nap soha, de soha ne jöjjön el. Az igazi szívfájdalom valódi, a szívem fizikailag fáj, és soha nem éreztem még ilyen fájdalmat" - folytatta megrendítő sorait Daisy. 

Ben Cull a Southampton FC kölyökcsapatain keresztül jutott el a Southampton FC ifjúsági csapataihoz, mielőtt 2013-ban, mindössze 14 évesen bemutatkozott az angol U16-os válogatottban. 2016-ban azonban alig 17 évesen kapta meg a sokkoló diagnózist. Bár egy ideig rákmentesnek számított, 2018-ban betegsége miatt fel kellett adnia futballálmait. A betegség végül 2019-ben újult ki nála, harcát azóta is rendszeresen dokumentálta az oldalain. Utolsó üzenete szívszorító lett.

"Kérlek, légy együttérző mindenkivel, akivel találkozol, mert fogalmad sincs, milyen problémáik voltak aznap! Az élet semmiképpen sem igazságos" - írta.

24 óra