Sokkot kapott Puzsér Róbert, amikor meghallotta Borkainé szavait a férjéről - Videó

Vasárnap este a Heti Naplóban szólalt meg először Borkai Zsolt felesége férje jachtos kiruccanásáról és a kapcsolatukról, a publicistát a jelek szerint nem hagyta hidegen a vallomása.

Borkainé Havassy Myrtill az ATV kamerái előtt törte meg először a csendet, először szólalt meg férje botrányáról és a 2019-ben kirobbant jachtos szexpartiról, ami után Borkai Zsolt lemondott a tisztségeiről. "Felesége elmondása szerint Borkai összehívta a családot, és bevallotta, mit tett. Borkainé Havassy Myrtill úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját" - emlékeztet a Naphire.hu, majd az Önényes Mérvadó műsorvezetőjének, Puzsér Róbertnek a reakcióját sem hallgatják el.

“Na ilyen a Stockholm-szindróma”

- fogalmazott a lap híre szerint a publicista a Spirit FM műsorában.

A Naphire cikke megemlíti: Puzsér szerint az is kérdéses, vajon miért kell újra a nyilvánosság elé állni az ügy részleteivel. "Szerinte a válasz egyszerű: Borkai Zsolt elégtételt remél és ezért újra elindul jövőre Győr polgármesteri székéért. Bár a publicista szerint aligha nyerhet 2024-ben Borkai, annak ellenére, hogy 2019-ben, a videó kiszivárgása után megválasztották őt a győriek, és csak később mondott le tisztségéről" - írják.

A publicista szerint ugyanakkor az az igazi probléma, hogy “keresztény, klerikális, fideszes, döngő mellű, zsinóros mentében előadott identitás hazugság” és ennek a viszonyulása a lyukas zokniban előadott orgiázáshoz. Valójában ez nem Borkai Zsolt szégyene, hanem a “népnemzeti kurzus szégyene”, mondta. 

Címlapfotó: Instagram/spiritfm

24 óra