A barátnője terhes: idegen nőkkel bukott le Neymar - Fotók

Neymar egy fergeteges partin ünnepelt és flörtölt a két nővel. Szerelme két napja pedig még büszkén mutatta meg méretes kismama pocakját...

"Megint csalódott vagyok" - írja most a közösségi oldalan Bruna Biancardi, de: "A terhességem végén a fókuszom és a gondolataim kizárólag a lányomra irányulnak, és ez az egyetlen dolog, amire jelenleg gondolok". Hogy miért veszi ezt ilyen könnyen? Nos, korábbi sajtóhírek szerrint ugyanis Neymar születendő gyermekének az anyja és a sportoló ugyanis szerződést kötöttek, amiben többek között az is benne van, hogy neymar más nőkkel is lefeküdhet.

Mindezt csak úgy, ha megfelelőképpen védekezik, és nem lát napvilágot az ügy. Nos, a spanyol kalandnak van nyoma a neten:


Neymar nem először bukott le. Júniusban derült ki egy Fernanda Campos nevű influenszerrel való viszonya, ami miatt bocsánatot is kért és azt írta Brunának: "Szükségem van rád az életünkben". De vajon mit gondol most a lány? 

A pár áprilisban hozta nyilvánosságra a modell terhességét, Neymar büszkén fogta a hastát. "Álmodunk az életedről és tervezzük az érkezésedet. Tudjuk, hogy teljessé teszed majd a szerelmünket, és ez még boldogabbá teszi a napjainkat" - írták akkor. Nos, azóta nem csak Neymar csapata változott meg.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra