Corgi és husky a szülők: ezek a kiskutyák születtek a szerelemből - Videó

Maverick és Goose alapvetően úgy néz ki, mint a corgik, akik részben a husky szőrszínét kapták. A szemüket viszont mindketten az apjuktól örökölték.

Bár a két kutya tényleg nagyon különleges, nem ők az egyetlenek, akik husky és corgi gyermekeként születtek erre a világra. Sőt, olyannyira nem, hogy már külön nevet is kaptak az ilyen keverékek: Horgi, Siborgi vagy Corgski. Ráadásul az esetek többségében nem a szerelem, hanem a tenyésztők döntése miatt jött létre ez a különös keresztezés. A kölyök első videóját máris közel másfél millióan látták.

@thetopcorgis Meet The New Recruits: Maverick & Goose 🐺🪿 #corgisoftiktok #corgi #corgipuppy #puppy #husky #huskylife #furry #huskysoftiktok #huskypuppy #bff #love #dogsoftiktok #mix #fyp #trending ♬ original sound - 𝑀𝒶𝓁𝒾𝓃𝑒

A Perfect Dog Breeds szerint a horgik ideális családi kutyák, mert jól kijönnek a gyerekekkel és más szőrös állatokkal is. A kölykök ugyanolyan játékosak, barátságosak és aktívak, mint a corgik, és ugyanolyan hűségesek, szeretetteljesek, mint a huskyk. Ami azonban biztos: nem kanapékutyák, sok mozgást és figyelmet igényelnek. Maverick és Goose sokat nőtt nyár óta.

@thetopcorgis 🐺💙🪿 #corgisoftiktok #corgi #corgipuppy #puppy #husky dogsoftiktok #trending #fyp #bestfriend #doglover #souldog #petsoftiktok ♬ original sound - Maverick & Goose

Címlapfotó: TikTok/thetopcorgis

24 óra