Sokkolta a stewardess megjegyzése a ruhájára: így néz ki a nő - Videó

A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashville-be akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése világhírűvé tette.

Maggi Thorne-t az American Ninja Warrior című showból ismerhetné a világ, de akkora hírnevet, mint a legutóbbi repülőútja, nem hozott neki a műsor sem. A 42 éves nő szeptember elsején ült repülőre, de ő sem számított rá, hogy tucatnyi ember előtt alázzák majd meg. Az egyik légiutas-kísérő azonban olyan megjegyzést tett a ruhájára, ami Maggit valósággal sokkolta. Erről egy interjúban mesélt a történtek után. "Odajött hozzám, és rákérdezett a ruhámra. Azt mondta, hogy szerinte túlságosan is kihívó és nem illik a légitársasághoz" - mondta Thorne az Insider című amerikai magazinnak. 

Korábban a nő a Twitteren írta ki a dühét magából, valószínűleg erre figyelt fel a lap is. "Egy top és egy magasan kivágott nadrág. 1039-es járat, ez tényleg megtörténik 2023-ban? A körülöttem lévő utasok megdöbbentek, ahogy mindenki előtt zavarba hozott" - írta tárgyilagosan az eseményeket kommentálva. Hogy mindenkinek világos legyen, egy szelfit is megosztott a repülőn viselt szettjéről. Sőt, a stewardesst is videóra vette. Azt is elárulta, nem öltözött át a kérésre sem, ugyanis szerinte a Southwest Airlinesnak nincs hivatalos öltözködési szabályzata, amely előírná, hogy az utasok mit viselhetnek és mit nem.

A nő hivatalosan is panaszt tett, hogy megtudja, mit tesznek, hogy a jövőben senkivel ne dfordulhasson elő hasonló. A társaság egyelőre nem reagált. A lap megkeresésésre sem.

Címlapfotó: Twitter/Nvr_GvUp

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra