Futballsztár vette meg a világ legdrágább autóját - Nem Messi, Nem Ronaldo - Fotók

10 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett a kocsiért, amiből csak három van a világon. Az egyik a világ egyik leghíresebb sztárpárjáé.

A TWN.hu az elsők közt írta meg néhány éve, Jay-Z és Beyonce közösen vette meg a viláf legdrágább autóját, amiből csak három példány készült. Azóta az is kiderült, egy másik egy a gyöngyiparban dúsgazdaggá lett, de meg nem nevezett milliárdosé, míg a harmadik az argentín válogatott támadó, Mauro Icardi tulajdonába került. A PSG támadója egy ideje kölcsönjátékosként a török Galatasarayban szerepel. Az extravagáns stílusáról is ismert focista mélyen a zsebébe nyúlt, hogy megszerezze a ritkaságot, ami sajtóhírek szerint 26 millió euróba, azaz több, mint 10 milliárd forintba került.

A Rolls-Royce Boat Tail 1813 darab alkatrészből áll, és kézzel rakták össze, ami négy évig tartott. A modell különlegessége, hogy a megálmodói egy jachthoz akarták hasonlítani. így ezüst evőeszközök, porcelán tányérok és különleges napernyő is el van rejtve a farrészében, amiket a francia Christofle cég gyártott. Egy exkluzív hűtőszekrény is tartozik hozzá pezsgőspoharakkal és minőségi pezsgővel. De az autók szerelmesei sem csalódnak, ami a teljesítményét illeti.

Mutatjuk Icardi autójának képei és mondjuk a részleteket!

FOTÓK: ímea világ legdrágább autója - A sztárfocista lett a harmadik tulajdonosa
  • Rolly Royce Mauro Icardi
  • Rolly Royce Mauro Icardi
  • Rolly Royce Mauro Icardi
  • Rolly Royce Mauro Icardi

Címapfotó: Instagram/mauroicardi

24 óra