Mérhetetlen arcfájdalomra ébredt a nő a hotelszobában: az egész életére hatással lett, ami történt - Videó

Felfoghatatlan tragédián ment keresztül a 37 éves nő - most úgy tűni, van remény az újrakezdésre.

21 éves volt és akkoriban elmondása szerint egy bántalmazó kapcslatban élt. A megpróbáltatásainak a csúcspontja az egyik szülinapi bulija volt: egy hotelszobában töltött éjszaka után hatalmas fájdalomra ébredt Taylor White. A New York Post cikke szerint az éjszakából semmir enem emlékezett, de igencsak megdöbbent, amikor a tükörben meglátta, a fél arca ki van tetoválva. Az egyébként bipoláris zavarban szenvedő nő új életet kezdett, azonban a külseje miatt állandó elutasításokba ütközött. Így kétségbeesésében a TikTokon kezdte el dokumentálni az életét. Itt felfigyelt rá valaki.

@thedadbot Thank you @Removery Laser Tattoo Removal and Taylor’s supporters!#mentalhealthawareness #bekind #viral #fyp ♬ Emotional - Bang Nono

Taylor egyik livestreamjében figyelt fel rá Karridy Askenasy, más néven TheDadBot. Ő már korábban is sok embernek ajánlott fel anyagi támogatást, most egy olyan klinikát kezdett el keresni, aki eltávolítaná a lány életét megkeserítő borzasztó arctetkóját. Végül talált egy stúdiót, ahová ő maga kísérte el a lányt. Taylor majd kiugrott a bőréből. Pedig a végeredményig hosszú útra számíthat, a tetkó mérete miatt ugyanis két év is kell majd, mire a végére érnek a folyamatnak.

Taylor azonban bizakodó, és végre van jövőképe.

Címlapfotó: TikTok/TheDadBot

24 óra