Bíróság előtt a sebész: a 12 évvel ezelőtti plasztikai műtétjébe halt bele az influenszer - Fotók

A szépség utáni vágya végül a sírba vitte. Alig 43 évesen egy bő évtizeddel ezelőtti műtétjébe halt bele a népszerű modell.

Több mint 1,5 millióan követték a közösségi médiában, ahol a tökéletes életét mutatta meg a nagyvilágnak. Egzotikus helyeken nyaralt, tévéstúdiókban tűnt fel, renszeresen hívták forgatásokra, fotózásokra. Silvina Luna halálhíre így mos sokakat terít le, már csak azért is, mert kiderült, egy plasztkai beavatkozás okozta a halálát. Ráadásul 2011-ben, azaz tizenkét évvel ezelőtt feküdt kés alá, és - mint ahogyan az most bebizonyosdni látszik - ez okozta végül a halálát.

Az ismert modell kerekebb és feszeseb popsit szeretett volna, és bő tíz évvel ezelőtt egy bizonyos Anibal Lotocki nevű orvosra bízta magát. A plasztikai sebész állítólag polimetil-metakrilátot fecskendezett az akkor 31 éves influenszer hátsójába. Ez az anyag akrilüvegként is ismert, és többek között az autóiparban használják. De a testek, például az izmok modellezésére is alkalmas. A szépítészeti beavatkozásokhoz viszont nem!

Az orvost most bíróság elé állították - kiderült, hogyan végezte ki szép lassan a szer a 43 éves nőt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra