Elfelejtette a demens apa, hogy meghalt a fia: amit a lánya ezután tesz, milliókat hat meg - Videó

A lány azt javasolja az apjának, küldjön a fiának videóüzenetet. Scott szerint ez remek ötlet, és már mosolyogva mondja is a kamerába: "Szeretlek, haver".

A videót milliók látták, milliók likeolják és tízezrek kommentálják. Rengeteneg ismerik el, hogy könnyekig meghatja őket az ötlet, pláne így, hogy mindezt kamerákon keresztül végig is lehet követni. "Az apám minden nap kérdez a fiáról" - mesélte az őt megkereső Newsweeknek a lány. "Az volt a motivációm a videó megosztására, hogy megmutassam ennek a betegségnek a valóságát, és azt, hogy a nehéz és szomorú pillanatokban is megtalálhatjuk a boldogságot és a szeretetet" - magyarázta a motivációjával kapcsolatban.

@baileyrosek My dad doesnt remember my brother passed away in 2020 due to his dementia, so instead, we “send” videos to him to check up on him 🕊️❤️‍🩹#caregiversoftiktok #dementiaawareness #mybrotherskeeper ♬ Golden Hour: Piano Version - Andy Morris

Bailey azt mondja, apja betegségének az egyik pozitív hozadéka, hogy sokat lehet vele együtt. Erre gyerekkorában nem volt lehetősége. Ugyanakkor a hasonló gondokkal küzdőknek határozottan ajánlja, ne próbálják meg egyedül végigcsinálni azt, amit egy demens ember gondozása jelent. "Gondoskodjatok magatokról. Nem tudsz gondoskodni másokról, ha nem gondoskodsz először magadról" - tette hozzá.

Címlapfotó: TikTok/baileyrosek

24 óra