Megkapták az éttermi számlát Davidék: amikor megláttak rajta egy tételt, sokkot kaptak - Videó

A számla szerint a pótdíj az "extra nagy létszámú csoportnak" szólt. Nem csoda, hogy azonnal a vezetőséghez siettek.

Lisa ugyanis tudni szerette volna, hogy vajon két ember vajon eggyel többnek számít-e már, mint az extra nagylétszámú csoport. "Nem számolt volna fel ennyi pluszt, ha egyedül jöttem volna? Mennyivel lehet reálisan kisebb ez a csoport, ha ketten vagyunk?" - bosszankodott a lány a Tik-Tok-ra töltött videójában, amelyben bemutatta az ominózus este fejleményeit. Az étteremben aztán végül kiderült az igazság: a lány szerint az "indokolatlan" pótdíjat végül azért kellett kifizetniük, mert "élőzene szólt".

"Hogy éreznéd magad, ha olyan pótdíjat kellene fizetned, amit nem kértél, és amiről nem tudtál, mielőtt elmentél enni?" - háborodott fel Lisa. 

@itslisasun Pls watch to end and let me know your thoughts about the surcharge #fyp #vlog #surcharge #rant #storytime ♬ original sound - xxspeed.up.audiosxx

A felhasználók reakciója egészen egyértelmű lett, gyakorlatilag senki nem tartotta jogosnak a díjat. Még az a nő sem, aki épp egy étteremben dolgozik zenészként. Ebben a helyzetben azonban feltehetően a nevető harmadik is megjelent a lány Tik-Tok videójában, a DJ, aki a jelek szerint ebből a bevételből tartja fent magát. Ő látszólag elégedett volt.


 

Címlapfotó és fotó: TikTok/itslisasun

24 óra